יש לי פנטזיה להיות זה שאת מנסה עליו את *כל* פנטזיות השליטה שלך ;)
פנטזיות שליטה בהחלט אהובות עלי במיוחד
אבל כמו שסר אמר, מצריכות הרבה אמון הדדי...
מאוד שמחה לתגובות כאן, ואם מישהו רוצה לפרט את הפנטזיה שלו בקצת יותר ממשפט כללי, אני אעריך את זה מאוד 
החלום שלי לשכב עם מישהי בכיף ברוגע לשתות משהו בלי לחץ ופשוט להנות מכל לדקה
היי עדיין מעונינת בפנטזיות
לצערי הפנטזיה שלי היא לא ראלית בעליל... ;( כבר כמה שנים טובות אני מת להרגיש איך זה מרגיש לזיין מישהי בזמן צניחה רק לחשוב על כל האדרנלין הזה בשילוב עם כוס רטוב צר וחמים בזמן שאת מרגישה את כל הרוח הזאת בתוח הפנים... פשוט מעביר בי רעד כל פעם מחדש כשאני חושב על זה.... או להזריק לתוך הווריד אדרנלין בזמן האורגזמה..
באלי שישלטו בי אחת או זוג 😏🤗
אוי אתם כאלה חמודים שהמשכתם לכתוב לי ולספר לי את הפנטזיות שלכם, אלה מפורטות אהובות עלי במיוחד, ויש לי כמה תגובות:
CrazyAlex בחוף זה כיף ובמקלחת זה סופר כיף 
bufi - אני לא רואה שום מניעה לבצע את הפנטזיה הזאת, וזה אכן מדליק ומחרמן 
עמיר222 - כן, אשמח לשמוע!
Danielzot - וואו! פנטזיה משוגעת!! לי אישית יש פחד גבהים אבל נראה לי שאפשר לבצע את הפנטזיה אולי במתקן אימון כזה עם לחץ אוויר שאתה מקסימום מטר שניים מהקרקע, רק צריך צוות דיסרטי ובחורה שתתפנק מהפנטזיה 
לכל השאר - אני אשמח שתפרטו! פנטזיה כללית של שליטה או עם מישהי אתיופית זה לא מספיק כדי להדליק אותי...
נשיקות לכולם 
הייתי הולך לקנות איתך יחד את הצעועים ורוצה לספר לך
הו, פנטזיה מפורטת מגרה ומחרמנת, חבל שאני בעבודה ולא יכולה אפילו לעשות ביד 
לי יש פנטזיה שמסממים אותי ןכןלאים ותי בבית עם אישה ושני גברים שלאט לאט מכינים אותי לחיים של לשרת אותם מגלחים אותי מצליפים בי משתמשים בי כבובת מין והפנטזיה לא קרובה ללעצור פה..
CrazyAlex חייבת להתוודות שטיזינג זו אחת הפעולות האהובות עלי
שמחה לשמוע שהתחרמנת! מקווה שגם עשית ביד לפחות ושהחרמנות הזאת לא הייתה לשוא
אם לא הייתי בעבודה הייתי גם כותבת לך תיאור ארוך של אוננות עצמית, אולי הערב אם אמצא זמן
נשיקות
יש לי פנטזיה להיות עבד ושמישהי תשתין לי בפה
היה לי חלום לוהט.. שידידה טובה שלי שנראית מעולה מביאה חברה מחכות לי בתחתון סקסי במיטה.. והיה פשוט ניצוצות של סקס מטורף באוויר בשלישיה עם כלמיני תנוחות בלי הפסקה. זה היה פשוט מטורף
אגב זו פנטזיה שלי : )
יש לי פנטזיה להיות עבד לאישה או לזוג שישפילו אותי ידרכו עלי יחדרו אלי ירקו עלי או כל דבר אחר שעולה להם בראש ואפילו לשמש להם אסלה אנושים
לי יש מלא פנטזיות חלקן אני מעדיף לשמור בסוד ואת חלקן כבר ביצעתי את הסוד אני שומר לבחורה שאוכל לסמוך עליה בעיניים עצומות
CrazyAlex - סבלנות היא מעלה מאוד חשובה בתקשורת איתי 
סקרן חרמן - ממש ממליצה לך לחפש מסיבות של דקדנס שמארגן אלכסיי, (יש גם מסיבות קינק אחרות אבל פחות יודעת להמליץ עליהן, ולא ממליצה על הדאנג'ן בשלב ההכרות עם הסצינה...)
במסיבות האלה תוכל להכיר זוגות ובודדים שיספקו לך בדיוק את החוויה שאתה מחפש 
Cannabos420 - נשמע יופי וגם אסטרטגיה טובה לגבי הפנטזיה הסודית
אשמח לשמוע על אלו שכבר ביצעת אם בא לך לשתף
מגוון טבעות רטט איכותיות לחוויה זוגית רוטטת במיוחד
וגינה לוהטת איכותית מסיליקון בדיוק כמו הדבר האמיתי