פורום סקס

strawberry.jpg

בפורום סקס באתר תותה תקבלו עדכוני סקס חמים ותוכלו לדבר ולשאול כל מה שתרצו על סקס. פורום זה אינו מיועד לפרסום הודעות בנושא הכרויות, לשם כך קיימים מגוון פורומים בנושאים שונים בעמוד קהילות סקס באתר. נא הקפידו על תקנון האתר וההנחיות השונות.

בואו נדבר על מין אנאלי

מיטל
בת 44, מיישוב
הגיב ב 15/10/2015

בואו נדבר על מין אנאלי Let's Talk About Anal Sex

העולם מתחלק לשניים... יש את אלה שאוהבים חדירה אנאלית ויש את אלה שלא. את הראשונים אין צורך לשכנע כי הם כבר נהנים, אני כאן לרגע כדי לנסות לכוון מעט את החלק השני, החלק שפחות התחבר לחור שמאחור... עם כמה טיפים קטנים גם אתם עוד יכולים להתחיל לאהוב מין אנאלי.

1. מתחילים. דעו שזה לא צריך לכאוב! דבר ראשון את החור מאחור צריך להרחיב ולהכין כראוי לזין שצריך לחדור. לקקו את כל האזור, החדירו את הלשון ברכות ובתנועות סיבוביות לפי הטבעת, תעזרו לחור לגדול.

2. אל תתביישו להחזיק חומרי סיכה! בשוק יש כל כך הרבה חומרי סיכה על בסיס מים ללא טעם או ריח, שתפקידם לסייע בהרחבת החור שאליו אנחנו רוצים לחדור.

3. רואים את זה? החור מתחיל לחייך ולהתרחב לכבודכם, כעת עזרו לו עם האצבעות בעדינות, פנימה החוצה, עד שהתחת מוכן לחדירה המיוחלת.

4. עכשיו, הקשבה, רבותיי הקשבה!  הרגישו את בן\בת הזוג, הקשיבו למילים, האזינו לקולות, לגניחות, הן מספרות סיפור, אומרות הכל, אם להמשיך או לחדול.  

5. במידה והרגשה של מספר שתיים מגיעה, זה בסדר היא תחלוף תוך כדי תנועה, תנו לה רגע היא כבר תהפוך למסיבה אנאלית, מבטיחה.

6. כעת כשהחור כבר גדול וזין מענג אותו הלוך ושוב, אתם כבר לא צריכים עזרה, מכאן הדרך לאורגזמה קצרה. כן! זה אפשרי! אפילו עם תוספת משחקי אצבעות במקומות האסטרטגיים של בן\בת הזוג אפשר ורצוי ליהנות מכל העולמות.

יש לכם מה להוסיף? לשתף? יאללה! עכשיו תורכם Tongue Out

מיטל
בת 44, מיישוב
הגיב ב 15/10/2015

-

ביל
בן 50, מיהוד
הגיב ב 17/10/2015

נשמע מעניין..אשמח לנסות

מיטל
בת 44, מיישוב
הגיב ב 17/10/2015

חברים... לא הצעתי מין אנאלי... אנא חדלו מהצעות והודעות. בסך הכל שיתפתי מעט מניסיוני שאולי יעזור לאחרים. זה הכל.

עקרב יקר מצטערת שאתה רואה זאת כחפירה, אני לא רואה בלעזור לאחרים חפירה. שבוע טוב של שלום ואהבה

קובי 12
בן 33, מירושלים
הגיב ב 18/10/2015

סוף סוף מישהי מדברת לענין

מיטל
בת 44, מיישוב
הגיב ב 18/10/2015

"גבר מיוחם" נקודה חשובה, צודק!
חשבתי שזה מובן מאליו, אך למי שלא יודע באמת רצוי לציין זאת לשמור על הגיינה ובריאות

אדם בוגר
בן 57, מקרית גת
הגיב ב 24/10/2015

מיטל תודה על ההסבר מעניין נסיתי את זה היה מהנה. יש לי שאלה. באתר הזה יש בחורות??????

מייקל מייקלס
בן 44, מיישוב
הגיב ב 28/10/2015

אהבתי את אשר כתבת,
אני דווקא כן אוהב אנאלי,
אשמח לשמוע ממך בפרטי
מייק

amir hmahir
בן 50, מיישוב
הגיב ב 01/11/2015

ולמה את מזניחה את עיסוי הפרוסטטה = הפעלה ידנית של אזורי הריגוש הגברי

אורנית
בת 47, מיישוב
הגיב ב 02/11/2015

כתבת מדליק ומחזקת את התוספת של kobe לא להזניח את הדגדגן!

תומרשדה
בן 55, מתל אביב-יפו
הגיב ב 08/11/2015

מיטל,
שכנעי את הגברים לקבל מין אנאלי
ככה הם ידעו:
א. כמה זה טוב
ב. איך לעשות זאת

נראה אותך :)

אנה
בת 40, מנתניה
הגיב ב 11/11/2015

אלופה

מיטל
בת 44, מיישוב
הגיב ב 14/11/2015

אדם בוגר... יש פה לא מעט בחורות, הכרתי כבר כמה חמודות מהאתר הזה :)

magnum
בן 53, מיישוב
הגיב ב 26/11/2015

מיטל, נכון, יש אחלה בחורות וגם זוגות..

Shoko25
בן 66, מאשקלון
הגיב ב 27/11/2015

אין ספק אלופה הכל נכון.רק מעט נשים ממה שאני מכיר מסכימות ומוכנות את המעט צריך לשמר.ומי ייתן ויהיו עוד הרבה.וגם גברים אפשר הכל בעדינות בשלב ראשון ואחרי שנרגעים אפשר חזק יותר. כאחד שניסה וממשיך לנסות גם כאקטיבי וגם כפסיבי הנאה צרופה. יש מספר כללים שכדאי ורצוי לשמור ממליץ לכולם ואז אולי יותר נשים יסכימו למרות שגם גברים זה בסדר.יום טוב וסופ"ש נעים מספק ורגוע לכולם

mandarina
בת 85, מקרית ביאליק
הגיב ב 08/12/2015

מ קורה שיש טחורים? או שבאה לחרבן?

ranin
בן 59, מראשון לציון
הגיב ב 05/01/2016

היי, אשמח להכיר בחורה נחמדה שמוכנה להיתנסות באנאלי משותף (לתת וגם לקבל). אודה על פנייה בהודעה פרטית.

סוטה26
בן 35, מיישוב
הגיב ב 09/01/2016

אם הבחורה הגיינית אני אוהב ללקק את החור תחת המון (:
כל הבחורות שיצאתי איתן היו הדוקות וצעירות אז ביצעתי סקס אנאלי רק פעמיים.

אדיר 10
בן 59, מיישוב
הגיב ב 12/01/2016

לא חושב יש הרבה בדוק אחרי הרבה זמן

אדיר 10
בן 59, מיישוב
הגיב ב 15/01/2016

אני הרבה זמן כאן לא חושב יש הרבה נשים או בכלל??????

הוסף תגובה חדשה

עליך להתחבר לאתר על מנת להשלים פעולה זו הירשם או התחבר

פרסום ממומן

הרשמה חינם

לאתר הרגיל