בואו נדבר על מין אנאלי Let's Talk About Anal Sex
העולם מתחלק לשניים... יש את אלה שאוהבים חדירה אנאלית ויש את אלה שלא. את הראשונים אין צורך לשכנע כי הם כבר נהנים, אני כאן לרגע כדי לנסות לכוון מעט את החלק השני, החלק שפחות התחבר לחור שמאחור... עם כמה טיפים קטנים גם אתם עוד יכולים להתחיל לאהוב מין אנאלי.
יש לכם מה להוסיף? לשתף? יאללה! עכשיו תורכם 
-
נשמע מעניין..אשמח לנסות
חברים... לא הצעתי מין אנאלי... אנא חדלו מהצעות והודעות. בסך הכל שיתפתי מעט מניסיוני שאולי יעזור לאחרים. זה הכל.
עקרב יקר מצטערת שאתה רואה זאת כחפירה, אני לא רואה בלעזור לאחרים חפירה. שבוע טוב של שלום ואהבה
סוף סוף מישהי מדברת לענין
"גבר מיוחם" נקודה חשובה, צודק!
חשבתי שזה מובן מאליו, אך למי שלא יודע באמת רצוי לציין זאת לשמור על הגיינה ובריאות
מיטל תודה על ההסבר מעניין נסיתי את זה היה מהנה. יש לי שאלה. באתר הזה יש בחורות??????
אהבתי את אשר כתבת,
אני דווקא כן אוהב אנאלי,
אשמח לשמוע ממך בפרטי
מייק
ולמה את מזניחה את עיסוי הפרוסטטה = הפעלה ידנית של אזורי הריגוש הגברי
כתבת מדליק ומחזקת את התוספת של kobe לא להזניח את הדגדגן!
מיטל,
שכנעי את הגברים לקבל מין אנאלי
ככה הם ידעו:
א. כמה זה טוב
ב. איך לעשות זאת
נראה אותך :)
אלופה
אדם בוגר... יש פה לא מעט בחורות, הכרתי כבר כמה חמודות מהאתר הזה :)
מיטל, נכון, יש אחלה בחורות וגם זוגות..
אין ספק אלופה הכל נכון.רק מעט נשים ממה שאני מכיר מסכימות ומוכנות את המעט צריך לשמר.ומי ייתן ויהיו עוד הרבה.וגם גברים אפשר הכל בעדינות בשלב ראשון ואחרי שנרגעים אפשר חזק יותר. כאחד שניסה וממשיך לנסות גם כאקטיבי וגם כפסיבי הנאה צרופה. יש מספר כללים שכדאי ורצוי לשמור ממליץ לכולם ואז אולי יותר נשים יסכימו למרות שגם גברים זה בסדר.יום טוב וסופ"ש נעים מספק ורגוע לכולם
מ קורה שיש טחורים? או שבאה לחרבן?
היי, אשמח להכיר בחורה נחמדה שמוכנה להיתנסות באנאלי משותף (לתת וגם לקבל). אודה על פנייה בהודעה פרטית.
אם הבחורה הגיינית אני אוהב ללקק את החור תחת המון (:
כל הבחורות שיצאתי איתן היו הדוקות וצעירות אז ביצעתי סקס אנאלי רק פעמיים.
לא חושב יש הרבה בדוק אחרי הרבה זמן
אני הרבה זמן כאן לא חושב יש הרבה נשים או בכלל??????
מגוון טבעות רטט איכותיות לחוויה זוגית רוטטת במיוחד
וגינה לוהטת איכותית מסיליקון בדיוק כמו הדבר האמיתי